Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 697 of /usr/home/pintampon.com/web/includes/bootstrap.inc).

El nostre amic, el Pirata Pintampet necessita ajuda! Després de recórrer mars i oceans dibuixant en el seu quadern criatures marines i misteris de les profunditats, un imprevist provoca una inundació en el seu submarí. Tot es queda en un ensurt, i ell està sa i estalvi però… l'aigua deixa en blanc el seu quadern de bitàcora, perdent anys i anys d'aventures i descobriments. Entre tots ajudarem a Pintampet a recompondre el seu llibret, imaginant totes aquelles espècies i animals marins que veia durant els seus viatges. Tornarem a casa amb la nostra petita col·lecció d'aventures transoceàniques. 

Número de participants Màxim 20
Duració 1.30h 
Edat de 5 a 12 anys
Ha estat realitzat en… el Festival d'autoedició Gutter Fest de Barcelona, en la Llibreria La Central de Barcelona, en Servei Estació de Barcelona, en la Llibreria Moito Conto de A Coruña i en la Llibreria La Caníbal de Barcelona.