Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 697 of /usr/home/pintampon.com/web/includes/bootstrap.inc).

Calendari 2014

Un diumenge de tardor del 2013 vam convidar al nostre estudi un variat grup de talentosos il·lustradors, els vam oferir vermut, piscolabis, i els hi vam donar com a eina el nostre joc de segells. L'objectiu? Il·lustrar entre tots un excepcional calendari per l'any 2014.

Entre oliva i vermut, cadascun dels convidats va il·lustrar un mes del calendari Pin Tam Pon 2014. Vam treure a la venda una edició de 100 exemplars seriats, que vam distribuir en diferents llibreries i a través de venda online fins a esgotar existències. 

Moltes gràcies a Cristina SpanòRosaCarmen, Blanca Mató i Adrià NavarroArnal BallesterRiki BlancoStefania LusiniDavid de las HerasTropel IllustracióLaura LiedoPilar Marcó y Ana Seixas per les seves meravelloses il·lustracions, i a Lemur Films pel fantàstic vídeo que recull tot el procés.